Webdesign


Alles in één. Een complete website op maat.


De meeste online communicatie gaat via je website. We leven in het tijdperk van internet. Tegenwoordig heeft iedereen bijna overal toegang tot internet. Denk ook aan verschillende apparaten zoals laptops, tablets en smartphones. Geen wonder dat bedrijven duizenden euro's per jaar uitgeven aan hun online platforms.

Blueframe is gespecialiseerd in webdesign. Wij zorgen met een vernieuwend en eigentijds design dat u opvalt met uw website. Het ontwerp is pas het begin. Vanuit daar ontwikkelen wij uw website verder. Wij zorgen er voor dat uw website optimaal te gebruiken is op alle media. Geheel responsive. Dit is bij ons de standaard! hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van websites gaan wij nog een stapje verder. Bij ons kunt u ook terecht voor de hosting van uw website. Wij hebben immers de website gebouwd en weten precies wat u website nodig heeft. Zo kunt u samen met uw klanten optimaal genieten van de perfecte website. Naast hosting leveren wij ook o.a. SEO, E-commerce, CMS ondersteuning, SEA, Extra back-up mogelijkheden en nog veel meer.


Nog een groter bereik? Laat uw website uitbreiden met een webshop module.

Website

Een responsive en unieke website is bij ons de standaard. Een creatief ontwerp i.c.m. een goed CMS systeem is de perfecte basis.

Webshop

Met een webshop wordt uw bereik in één klap wereldwijd. Verkoop uw producten over de hele wereld door ze online aan te bieden.


Webdesign icon
Webshop icon
Mobiel vriendelijk design
SEO icon

Elke goede website begint met een goed design. vanuit de ontwikkelde huisstijl creëren wij een herkenbaar en creatief ontwerp. Hoe sterker het webdesign hoe groter de aantrekkingskracht.

Breidt uw website uit met een webshopmodule. Door uw producten online aan te bieden vergroot u uw bereik aanzienlijk. Maak daarbij zelf de keuze hoe de klant kan betalen. Er is keuze uit o.a. Ideal, creditcard, Pay-Pal, banktoverschriften en nog veel meer. Wilt u ook in het buitenland uw online verkoop starten? Geen probleem! breidt uw website verder uit met een multi-languagemodule en laat uw website vertalen naar welke taal dan ook!

We blijven erop hameren hoe belangrijk de mobielvriendelijkheid van uw website is. Tegenwoordig checken mensen meer dan 50 keer per dag hun smartphone. Ze gebruiken dit apparaatje niet meer alleen voor te bellen. Alles wordt op mobiel gecheckt. Wij zorgen dat uw website op mobiel even goed uitziet als op een gewone computer. Als de website makkelijk te gebruiken is op mobiel, blijven mensen langer op de site. Daarnaast hecht Google hier veel waarde aan en zal u hoger in de ranking komen.

Met een mooie website en een prachtige webshop bent u er nog niet. Wij beginnen ook meteen met het optimaliseren van uw vindbaarheid. Mensen moeten wel bij uw website uitkomen. 90% van de mensen gebruikt tegenwoordig Google in hun zoektocht op internet. Wij optimaliseren de website zodat u optimaal vindbaar bent. We blijven iedere maand met u doorontwikkelen zodat u blijft stijgen in de ranking en daardoor uw bereik blijft vergroten.