Ontwerp


Professionele, unieke en eigentijdse designs


Ontwerpen zit in het DNA

Blueframe design is van oorsprong een ontwerpbureau gespecialiseerd in logo's & huisstijlen. Dit is vaak de eerste stap in het marketingtraject bij het opzetten van een nieuw bedrijf. Ook bedrijven die na vele jaren klaar zijn voor een nieuwe strategie komen vaak tot de conclusie dat een vernieuwend logo en huisstijl kan helpen bij het verhogen van de conversie. Marketingbureaus werken vaak samen met bekende en gerespecteerde designers om het beste resultaat te behalen. Omdat Blueframe van een designbureau is doorgegroeid naar een full-service marketingbureau is deze expertise al in huis! Zo kunnen wij voor een goede prijs professionele, mooie, unieke en eigentijdse designs leveren die zorgen dat u eruit springt.


Concept, Schetsen, Ontwerp!logo ontwerp

Logo

Een logo zegt veel over een bedrijf. Het is het herkenningspunt. Onderschat de kracht van een goed en simpel logo niet! Blueframe heeft vaste prijzen voor een logo design. U ontvangt van ons 3 voorstellen, u maakt een keuze en wij werken een professioneel logo voor u uit!

Huisstijl ontwerp

Huisstijl

Uw bedrijf heeft waarschijnlijk meerdere soorten communicatiemiddelen en uitingen. Van website tot bedrijfsbrochure. Om herkenbaar te blijven heeft u een huisstijl nodig die overal in terug komt. Van Blueframe ontvangt u bij uw huisstijl een handboek die u kunt gebruiken bij elk design.

creatief design en ontwerp

Creatief Design

Voor designs van campagnes of nieuwe producten wordt er vaak naar iets creatiefs gezocht. U wilt net iets meer opvallen. Wij maken niet alleen maar de designs maar komen eerst met een creatief concept en sterke content. Zorg voor meer bereik met een creatief design!

DTP, design en ontwerpen

DTP

Heeft u bij ons een huisstijl laten maken of heeft u al een huisstijl? Laat bij ons al uw standaard designwerk verrichten. Door een bestaande huisstijl kunnen wij in korte tijd professionele en mooie designs leveren. Zo bent u geen kapitalen kwijt aan losse designers.

Ook voor drukwerk kun je bij Blueframe terechtOp zoek naar een Designer?